Otvoren reciklažni centar u Nišu

Bez autora
Oct 02 2011

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić u petak je u Nišu prisustvovao otvaranju reciklažnog centra. Reciklažni centar je finansiran sredstvima resornog ministarstva u iznosu od 30 miliona dinara. Niš je jedini grad koji je prihvatio projekat iskorišćavanja metana iz stare deponije u skladu sa Kjoto protokolom o najboljoj praksi u oblasti energetike. U saradnji sa Ministarstvom životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Niš je rešio dva velika problema, a to su sanacija deponije na Bubnju i rekonstrukcija gradskog stadiona.

Otvoren reciklažni centar u NišuMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić u petak je u Nišu prisustvovao otvaranju reciklažnog centra.

Reciklažni centar je finansiran sredstvima resornog ministarstva u iznosu od 30 miliona dinara.

Niš je jedini grad koji je prihvatio projekat iskorišćavanja metana iz stare deponije u skladu sa Kjoto protokolom o najboljoj praksi u oblasti energetike.

U saradnji sa Ministarstvom životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Niš je rešio dva velika problema, a to su sanacija deponije na Bubnju i rekonstrukcija gradskog stadiona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik